A
Online - Cloud - Mobiel - PWA

Apps & Websites

Mobiele applicaties voor het verbeteren van uw bedrijfsprocessen.

Online
Volledig in de Cloud
Mobiel & Desktop

Disc maakt web en apps die aansluiten bij uw wensen.

Uw behoefte vastellen.

De eerste stap is het vastellen van een probleem in uw bedrijfsproces. Disc staat u bij bij het vastellen van de problemen waarvan u zelf niet weet dat ze bestaan.

01

Oplossing vinden.

Na het vastellen van een probleem moet er een oplossing bedacht worden. De oplossing kan een app of website zijn. Disc zoekt dit voor u uit en vind altijd de beste oplossing.

02

Applicatie toepassen.

Na het bedenken van de juiste oplossing gaan wij aan de slag en zal u een passende app of website kunnen toepassen om dit probleem zo efficient mogelijk te tackelen.

03

Applicaties die je op
al je apparaten
kunt gebruiken.

Onze apps en websites draaien op alle platformen voor zowel android als IOS. Hierdoor kunnen we apps realiseren die zonder esxtra kosten - voor apperatuur - gelijk in gebruik genomen kunnen worden door u medewerkers.

Smartphones & Tablets

Het gebruiken van smartphones voor onze apps is een goedkope optie voor uw bedrijf. Omdat meeste medewerkers vaak al over een smartphone beschikken hierdoor hoeft u

geen extra kosten
te maken voor hardware.

Sommige apps werken beter op een tablet. Wij leveren apps en tablets met schokwerende hoesen. Een voorbeeld hiervan is bij een van onze klanten die een tablet in gebruik hebben met daarop een checklist applicatie. Een tablet is hierbij handig omdat het scherm groter is en je hierdoor meer overzicht hebt.

Desktops

Wij maken onze apps en websites standaard ook voor desktops hierdoor kunt u uw apps altijd en overal gebruiken.

CONTACT / EOF

Werk met ons

Wij verkopen geen wonderen maar
samen
verzetten we bergen.

Mail ons

info@discbv.nl

Bel ons

038-3332300

Kom langs

Vrouwenlaan 102 / 8017HS Zwolle