Data - Cloud - Power Bi - Business

Data analyseren met Power Bi

On Premise
Cloud data
Dashboards

Knowledge is
power 💪
dat geld voor alle bedrijven tegenwoordig. Disc helpt bedrijven om hun data te visualiseren middels Power Bi. Dit kan gedaan worden voor uw bestaande software maar ook alle software die wij leveren.

Data via onze apps.

Alle data die in onze apps wordt verzameld kan worden weergegeven in Power Bi. Wij bouwen onze applicaties met dit in ons achterhoofd, hierdoor is

alles mogelijk
, alle acties worden opgeslagen.

Data vanuit bestaande software.

Heeft u een

bestaand softwarepakket
en wilt u uw data in Power Bi weergeven? Geen probleem wij kunnen u voorzien van een netwerk dat de data klaarzet voor Power Bi. Daarnaast kunnen wij ook de dashboards leveren.

Cloud en Gateways.

Om uw data in Power Bi te krijgen moet u beschikken over een gateway. De gateway kan Disc realiseren en wij leveren daar

24/7 service
voor.

Casus Ned Air

* Data in de casus in geanonimiseerd.

01

Critical failures.

Ned Air kan door onze checklist app de critical failures inzien. Wanneer er een grote foutmarge ontstaat kan er direct ingegrepen worden en kan het proces verbeterd worden. Hierdoor komt de productie nooit tot stilstand.

02

First time right.

Voor Ned Air was het belangrijk om een overzicht te krijgen over het aantal producten die zonder enige fouten werden geproduceert.

75%

03

Herhalende fouten voorkomen.

Ned Air merkte dat er veel kasten met dezelfde fouten door het productieproces gingen. Door in de checklist app een lijst met veel voorkomende fouten te maken, heeft Ned Air een overzicht van de meest voorkomende fouten. Op deze manier kan Ned Air op deze speerpunten inspelen.

Data verzamelen door het gebruik van onze apps.

Voor Ned Air hebben wij een checklist app gemaakt die ontzettend veel data verzameld over het productieproces. Deze data is omgezet naar een dashboard waarbij Ned Air in een oogopslag de status van de productie kan zien.

CONTACT / EOF

Werk met ons

Wij verkopen geen wonderen maar
samen
verzetten we bergen.

Mail ons

info@discbv.nl

Bel ons

038-3332300

Kom langs

Vrouwenlaan 102 / 8017HS Zwolle